ReVive kom in Balans!
 Praktijk voor Loopbaanadvies Coaching Mindfulness Volwassenen & Kind 

Welkom bij ReVive


ReVive! Dit betekent opleven en weer krachtig worden!! Mijn drijfveer is om je weer te laten leven, levensvreugde te laten voelen en de energie te krijgen om weer krachtig te worden, in balans dichtbij je hart om te Zijn wie je bent! Dit kunnen we samen bereiken door Mindfulness trainingen, Coaching en/of Loopbaanadvisering. 

Met deze tools hoop ik iedereen die wegens persoonlijke problemen, ontslag, stress, burn-out, lichamelijke klachten, Corona gerelateerde klachten, depressiviteit of andere persoonlijke oorzaken zich beter gaat voelen. Mijn doel is dat je met meer aandacht, minder stress, energieker en met een duidelijke focus in het leven komt te staan. Je voelt je meer in balans en vitaler en leert om met meer aandacht in het hier en nu te leven. Jezelf weer op een goed spoor zetten om zo weer op een prettige acceptabele manier te kunnen functioneren met nieuwe wilskracht, energie en lichamelijke kracht. 

Op dit moment, met persoonlijke begeleiding!WIE BEN IK?

ReVive is opgezet door Esther Vink-Tiemissen. Op enig moment begon ik als zelfstandige en gebruikte mijn opleidingsachtergrond en mijn opgedane werkervaring als loopbaanbegeleider, re-integratieadviseur, executivecoach en mindfulnesstrainer aan volwassenen en kinderen. Ik heb inmiddels met veel plezier mindfulnesstrainingen en workshops/clinics aan organisaties/instellingen, zoals bij IKEA Duiven, IKC Remigiusschool Duiven, CCG de Liemers, Welkom Didam, Kunstwerk Volksuniversiteit Zevenaar, ROC Utrecht gegeven. Van deelnemers verneem ik dat ik de mensen zichzelf laat zijn en ze laat groeien. Ik ben iemand die verbind, rust, aandacht en een prettige, ontspannen sfeer creëert. Mijn aanpak is professioneel, resultaatgericht, doelgericht, persoonlijk, respectvol, positief, nuchter, open en eerlijk. Daarnaast ben ik praktisch en vind ik het belangrijk dat mindfulness direct toepasbaar is in de praktijk. Ik ben lid van VMBN wat betekent dat mijn trainingen mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding door diverse verzekeraars. Ook werkgevers kunnen gebruik maken van mijn diensten ter voorkoming van ziekteverzuim. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

 


MINDFULNESS TRAINING Voor Mindfulness heb ik eveneens een gecertificeerde erkende opleiding tot Mindfulness trainer afgerond bij Seetrue. Ik ben tevens lid VMBN (Beroepsvereniging Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen) voor eventuele vergoedingen. Al veel positieve ervaringen van deelnemers die zich emotioneel, fysiek en mentaal vitaler en sterker voelen! Voor meer informatie over Mindfulness lees de informatie onderaan de website.  

Deze training wordt individueel of groepsgewijs aangeboden. Ook kan deze training worden gevolgd in de buitenlucht. Maatwerk staat voorop, WELKOM. 

Voor aanmelding voor de 8 weekse MBCT Mindfulness Training klik hier. Vervolgens neem ik contact met u op.

 

AANDACHTSTRAINING METHODE ELINE SNEL 

Veel kinderen en jongeren hebben moeite met concentreren. Ze slapen niet goed, maken zich druk en hebben zorgen. Ze hebben ook moeite met ontspannen, of zomaar even niets doen. Hun hoofd is te vol, de prikkels teveel. Hiervoor heeft Eline Snel een mindfulness training ontwikkeld, aandachtstraining. De training is op maat voor elke leeftijd van 4 - 15 jaar. Op leeftijd wordt er ingedeeld in een groep (4-8 jaar, 8-12 jaar, 12-15 jaar en 15+). Met deze methode wordt elk kind de kans geboden om te leren omgaan met gedachtes, Corona gerelateerde klachten, de hectiek van alledag en de invloed hiervan op hun emoties en gevoelens. Ook geschikt voor HSP kinderen ADD/ADHD. Voor aanmelding voor deze aandachtstraining/coaching klik hier 


WANDELCOACH Wandelcoaching is de combinatie van loopbaanbegeleiding op maat, mindfulness, bewegen en eventueel yoga in de buitenlucht. Dus loopt het niet lekker? Heb je vragen waar je niet uit komt? Ben je op zoek naar je eigen pad?

Door te lopen met mij ervaar je ruimte en rust. Je komt weer in beweging, voelt je fit in je lijf en fris in je hoofd en krijgt meer energie, doordat ik gebruik maak van de buteyko-methode. Door het samen wandelen zie je oplossingen voor de problemen waar je mee rondloopt.

We gaan naar buiten en zetten samen stappen om verder te komen. We laten ons inspireren door de natuur en ontwikkelen waardevolle inzichten. En als bonus voel je je aan het einde van zo'n sessie een stuk beter dan aan het begin. Je voelt je weer vitaal, vol energie en kracht. Voor inschrijven en informatie klik hier

aanvraag voor Coaching

LOOPBAANBEGELEIDING/LIFECOACHING 

Met loopbaanbegeleiding help ik je om te ontdekken waar je nu staat en waar je in de toekomst naartoe wilt, wat de mogelijkheden zijn en hoe je dat kunt bereiken. Dit kan ingezet worden om beter te functioneren in je huidige functie, bij het vergroten van je zelfvertrouwen of wanneer je op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden in de arbeidsmarkt. Voor aanmelden klik hier. 


Mijn deelnemers blikken terug op een fijne samenwerking 

met succesvolle resultaten! 

 Ik hoop je binnenkort te ontmoeten, je bent van harte welkom!!


Hartelijke groet, 

Esther Vink-Tiemissen

  Geef jezelf aandacht, omdat je het waard bent!


CONTACTGEGEVENS

M 0618893010

E welkom@reviveaandachtwerkt.nl

KvK 65025695

BTW nummer NL 001856932B09

VMBN code opvraagbaar

facebook

Meer rust, meer balans, minder druk, druk, druk? Hoe houd jij alle ballen in de lucht? Thuis als ouder en/of op je werk een professionele collega én voldoende ruimte voor jezelf? 

Mindfulness

Mindfulness is geschikt voor iedereen die de kwaliteit van zijn/haar leven wil verbeteren. In het bijzonder als je beter wilt leren omgaan met stress, spanningen, onrust, vermoeidheid of slaapproblemen. Of als je minder geleefd wilt worden door piekeren, angst, terugkerende depressieve periodes, chronische ziekte en pijn. Want het leven loopt niet altijd op rolletjes. Op zulke ogenblikken vraagt het leven het uiterste van je. Stress is dus onvermijdelijk, maar de geestelijke en lichamelijke gevolgen worden vooral bepaald door de manier waarop je er mee omgaat. Dit heb je voor een groot gedeelte zelf in de hand. 


Welkom! Krachtig worden en Zijn wie je bent, omdat je het Waard bent!


De achtweekse MBSR/MBCT Mindfulness training geeft je de tools om met een open, milde aandacht, alert aanwezig te blijven en te handelen of los te laten in momenten van stress. Je leert je aandacht te richten op het hier en nu. Bij coaching gebruik ik eveneens methoden uit de Mindfulness MBCT therapie.


Kom voor een goede investering in jezelf!

Voor Bedrijven

De Mindfulness trainingen of workshops worden door mij ook voor en/of inhouse bij bedrijven/instellingen gegeven! *) 

Voor meer informatie over de (individuele) Mindfulness trainingen en ook Mindfulness trainingen op de werkplek, kunt u met mij contact opnemen.

Vergoeding

Steeds vaker bieden werkgevers aan hun werknemers de mogelijkheid om een Mindfulness training te volgen. De Mindfulness training wordt dan in het kader van verzuim-preventie, stresspreventie of burnout-preventie betaald door de werkgever.

De Mindfulness training draagt daarom ook bij aan een lager ziekteverzuim!!

Informeer hiervoor ook bij je zorgverzekeraar en/of huisarts.


Omdat jij het Waard bent!!


Wetenschappelijk onderzoek

In de achtweekse Mindfulness training wordt Oosterse Mindfulness verbonden met Westerse psychologie. Duizenden mensen hebben de training gevolgd en uit vele wetenschappelijke publicaties is gebleken dat de achtweekse Mindfulness training tot één van de meest effectieve instrumenten behoort met betrekking tot stress-reductie.KINDER-MINDFULNESS

Veel kinderen en jongeren hebben moeite met concentreren. Ze slapen niet goed, maken zich druk en hebben zorgen. Ze hebben ook moeite met ontspannen, of zomaar even niets doen. En ze zijn doorlopend online. Hun hoofd is te vol, de prikkels teveel. Hiervoor heeft Eline Snel een mindfulness training ontwikkeld, aandachtstraining.

Het is geschikt voor kinderen met bijvoorbeeld adhd/add/hsp en hoogsensitief, maar voor kinderen zonder specifieke klachten is de training net zo nuttig! Elk kind vindt het fijn om tijdens de training tot rust te kunnen komen. We doen spelletjes,  maken op speelse wijze tekeningen en doen samen (kikker)oefeningen met daarnaast yoga. De training is op maat voor elke leeftijd van 4 - 15 jaar. Op leeftijd wordt je ingedeeld in een groep (4-8 jaar, 8-12 jaar, 12-15 jaar).

De training blijkt een positief effect te hebben op hun
🎈concentratie en 
🎈zelfvertrouwen en 
🎈emoties, gevoelens en gedachten
🎈slaapproblemen.

De groepstraining duurt 8 weken en duurt gemiddeld 1 uur. Hiervoor vraag ik een eenmalige bijdrage 232 (bij een groepsgrootte van tenminste 5 kinderen) inclusief het boek van Eline Snel 'Stilzitten als een kikker' met CD, inclusief werkboekje, wekelijkse mails voor ouders, persoonlijke begeleiding en als afsluiting een diploma met een leuke attentie! 

Aanmelding via contactformulier of email.


*) Voor zakelijke cliënten die btw kunnen terugvorderen zijn bovengenoemde tarieven exclusief 21% btw 

 


Mindfulness training

De Mindfulness training MBCT bestaat uit acht dagdelen van 1,5 uur per keer. De groepsgrootte is bij voorkeur 5 tot maximaal 10 personen . We doen oefeningen zoals geleide meditaties, Mindful bewegen, cognitieve technieken en oefeningen die je direct toe kunt passen in je dagelijks leven.

Na iedere bijeenkomst krijg je oefeningen mee voor thuis om vaardigheden aan te leren en je het geleerde eigen te maken.

Het oefenen is een belangrijk deel van de training, omdat Mindfulness niet zomaar even een kunstje is wat je leert. Maar meer een onderdeel van een levenswijze waarbij je leert om beter om te gaan met dagelijks ongemak in plaats van overleven.

Het tarief voor de 8 weekse training is 320,- Dit geldt voor particuliere betalingen en krijg je:

  • een intake-gesprek, 
  • persoonlijke begeleiding,
  • acht dagdelen trainingssessies,
  • cursus en oefenmateriaal op usb
  • een praktisch werkboek. 

Voor vergoedingen via/door bedrijven of instellingen geldt een aangepast tarief *). Individuele trainingen zijn mogelijk: 8 gesprekken van 90 minuten: € 520,- en studenten hebben een aangepast van 200,- (incl. BTW).Ook biedt ik verkorte cursussen aan op maat, voor groepen (dus ook bedrijven). 

Sinds kort biedt ik ook verkorte Mindfulness trainingen aan, 4 weken voor 160,- (incl. BTW). Je krijgt hierbij het werkboek, oefenmateriaal, persoonlijke begeleiding van de duur van 4 weken. 


Mindfulness is geschikt voor iedereen die de kwaliteit van zijn/haar leven wilt verbeteren.


PROEFLES 

Je maakt kennis met aandachtsoefeningen, met de opzet van de training. Je kunt ‘‘proeven’’ aan de training, vragen stellen en zelf ervaren of de achtweekse training iets voor je kan zijn. 

Kosten: 15,- (bij deelname aan de Mindfulness training gratis),


Hierdoor kun je beter omgaan met de uitdagingen van leven en werk. 


TERUGKOMBIJEENKOMST MEDITEREN 

Ben je op zoek naar herhaling of een vervolg na de acht weekse Mindfulnesstraining? Wil je je meditatiebeoefening weer nieuw leven in blazen? Of vind je het prettig om eens in de maand bij elkaar te komen? Dan ben je van harte welkom bij de walk-in bijeenkomsten! Samen mediteren inspireert en geeft een nieuwe impuls aan je meditatiebeoefening! 

Vanaf september zijn we Iedere maand vijf kwartier bij elkaar om te mediteren.


Rust in je hoofd


We herhalen onderwerpen uit de Mindfulness training, gaan dieper in op bepaalde thema’s en maken kennis met nieuwe meditaties. De walk-in bijeenkomsten vinden plaats van 19.30-20.45 uur. Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om een keer langs te komen om te ervaren wat het samen mediteren voor jou kan betekenen. Ervaring met meditatie is een pre!

-opgeven per mail of contactformulier-


Coaching 

ReVive kijkt met jou naar jouw persoonlijke situatie en biedt een passend coachings- of trainingstraject. Zo krijg je een helder inzicht in jouw processen. Je krijgt je doelen weer helder. En je weet welke actie je moet ondernemen om die doelen te bereiken. 


Loopbaanadvisering

Steeds vaker horen we de termen loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding. Maar wat is het nu eigenlijk? Met loopbaanbegeleiding help ik je om te ontdekken waar je nu staat en waar je in de toekomst naartoe wilt, wat de mogelijkheden zijn en hoe je dat kunt bereiken. Dit kan ingezet worden om beter te functioneren in je huidige functie, bij het vergroten van je zelfvertrouwen of wanneer je op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden in de arbeidsmarkt.

Loopbaanbegeleiding kan aangeboden worden vanuit jouw werkgever om je de mogelijkheid te bieden om jezelf te ontwikkelen in bepaalde competenties. Ook kun je vanuit jezelf kiezen voor loopbaanbegeleiding om inzicht te krijgen in je kwaliteiten en talenten. Wat de reden ook is, persoonlijke loopbaanbegeleiding is een investering waar je de rest van je leven plezier van hebt. 

👍🌷 -opgeven per mail of contactformulier of bel 0618893010- 


RECENTIES

Geïnspireerd ben ik door Esther!! Met name ook de verworven nieuwe inzichten dagen uit met Mindfulness door te gaan.

Dini 


Ik voel me rustiger, bewuster en kan beter met obstakels of situaties omgaan. Ik ben blij met Mindfulness, bedankt Esther!!

Margreth  Een cursus die aanzet tot innerlijke rust, inzicht en terug naar de basis. Eigenlijk zou iedereen dit 1x in zijn/haar leven mogen doen. 
Fijne ervaring!

Maikel
M 0618893010

E welkomrevive@outlook.nl

KvK 65025695


BTW nummer NL001856932B09

VMBN code opvraagbaar